Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van mieren?

Mieren bestrijden

Tijdens de winter heb je er weinig last van, maar op warme dagen krijg je al gauw overlast van mieren. Als het mierennest zich opwarmt, gaan de mieren voedsel verzamelen. Ze beschermen bladluizen die schadelijk zijn voor onze bloemen en planten in de tuin, ze zorgen voor verzakkingen van terrassen en ze verpesten voedsel doordat ze ziektedrager zijn. Mieren bestrijden kan lastig zijn. Mieren bestrijden kan een lastige klus zijn, zeker als je niet weet hoe ze jouw bedrijfspand of woning binnenkomen. Sommige mieren bijten en mieren kunnen ziekten verspreiden. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren, maar ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

mieren bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Overlast van een mierenplaag

Een mierenplaag kan voor veel overlast zorgen in onder andere horecabedrijven. Mieren in restaurants besmetten etenswaren en mieren die over eettafels lopen, jagen al gauw klanten weg. Er zijn mierensoorten die niet te bestrijden zijn met een mierenlokdoosje en huismiddeltjes. Laat de bestrijdingsspecialist daarom een mierenbestrijdingsplan maken voor de mierensoort die overlast veroorzaakt. De meest voorkomende mierenplaag in Nederland wordt veroorzaakt door de wegmier. Deze bouwt zijn mierennesten buiten de deur. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn mieren die hun mierennesten bouwen in het isolatiemateriaal van onze daken of muren. Deze mieren die we boommieren noemen houden van vocht en als er dus sprake is van de aanwezigheid van boommieren, dan is er ook een vochtprobleem dat moet worden aangepakt. Naast de boommieren zijn er ook schaduwmieren en houtmieren, die ook leven van door vocht aangetast hout en isolatiemateriaal, waar ze nesten van maken in onder andere kruipruimtes, plafonds en spouwen. Deze mieren komen meestal binnen via scheurtjes in de binnenmuren, op plekken waar bijvoorbeeld leidingen door de muur komen.

Ook is het mogelijk dat mierennesten van dit soort mieren zich in rottende kozijnen bevinden. Wacht niet te lang met professioneel mieren bestrijden, want de verspreiding van de mierenplaag kan overgaan op naastgelegen bedrijfspanden en woningen. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Mieren in huis of in een bedrijfspand veroorzaken een mogelijk brandgevaar als zij zich bevinden in de meterkast. Ze eten van het isolatiemateriaal op elektrische bedrading en krijgen een schok. Doordat mieren een schok krijgen, gaan zij vloeistof uitscheiden, waar zij andere mieren mee lokken. Deze mieren krijgen ook weer een schok en scheiden meer vloeistof uit. Het vocht dat de mieren uitscheiden zorgt voor kortsluiting, wat brand kan veroorzaken. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn ook zeer ernstige mierenplagen, veroorzaakt door de faraomier. Deze kleine mier verspreidt zich zeer snel en kan ziektes overbrengen, omdat hij zich voedt met bloed en vlees. Schakel bij een mierenplaag altijd tijdig de hulp in van een ongediertebestrijdingsbedrijf en zorg dat de mierennesten niet meer terugkomen. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Zelf mieren bestrijden

Zelf mieren bestrijden is niet effectief. De bestrijdingsmethodes die beschikbaar zijn voor particulieren komen niet diep genoeg in het mierennest, waardoor de overlast slechts tijdelijk verdwijnt. Er zijn zeer grote mierenvolken en er zijn ook mierensoorten die om een snelle, zeer specifieke bestrijding vragen, zoals: de faraomier, die ziektes overbrengt op voedsel, omdat hij zich voedt met vlees en bloed. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Faraomieren zijn zeer ernstige plaagdieren, die in hele huizenblokken en in ziekenhuizen een ernstig gezondheidsrisico vormen. Ze zijn in staat zich razendsnel te vermenigvuldigen en bestrijding met pesticiden is niet mogelijk. Ongediertebestrijders hebben een specifieke methode om dit soort mierenplagen effectief aan te pakken. Schakel direct een professionele ongediertebestrijder in om snelle verspreiding te voorkomen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Professioneel mieren bestrijden

Wacht niet te lang met professioneel mieren bestrijden, want de verspreiding van de mierenplaag kan overgaan op naastgelegen bedrijfspanden en woningen. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

mieren-verdelgen
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct