Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van mieren?

Mieren in huis

Heb je overlast van mieren in huis? Ernstige overlast is voor een particulier lastig te voorkomen. Mieren zijn fascinerend en irritant tegelijk. Toch is overlast van mieren helaas niet zo onschuldig als dat het lijkt. Sommige mieren zijn ziektedragers, anderen besmetten hele huizenblokken, waardoor bestrijding haast onmogelijk is. Mieren eten van isolatiemateriaal en hout, ze besmetten voedsel, vernielen planten, veroorzaken gele plekken in gazons, ze bijten en steken en ze zorgen voor verzakkingen van terraspaden, wat weer kan zorgen voor verzakkingen bij afvoerleidingen die de toegang tot de woning mogelijk maken voor ernstigere ongediertesoorten, zoals: muizen en ratten.

Vaak gaat het om meerdere soorten mieren en heb je een bestrijdingsplan nodig voor een specifieke aanpak van alle soorten mieren waar je in huis en om het huis last van hebt. Loop geen onnodige kosten op door nutteloze middelen voor particulieren te gebruiken en wacht niet met het laten bestrijden van de overlast. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Doe gratis een offerteaanvraag.

mieren in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Mieren in huis zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van mieren in huis is niet aan te raden. Je moet namelijk weten waar de mieren vandaan komen en je moet het mierennest diep in de grond en heel breed zien te verdelgen. Voor particulieren is dat niet goed te doen. Vaak zijn de effecten van gif, heet water en brandende brandstoffen maar tijdelijk. Al gauw komen de mieren terug. Ook het weren van mieren, zodat ze je huis niet meer in komen, is praktisch niet mogelijk. Poeders verdwijnen na een regenbui en mieren vinden al heel gauw een andere route naar binnen. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies.Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mieren eten van nat hout en isolatiemateriaal

Mierennesten in huis worden gemaakt van nat hout en isolatiemateriaal. Het zijn grijze nesten die je vaak ziet op vlieringen en in kruipruimtes. In veel gevallen is er niet alleen een structureel probleem op locatie, maar ook een probleem met vocht. Een deskundige ongediertebestrijder kan hiernaar kijken en geeft advies over een effectieve aanpak van de mieren en van de problemen met het hout en het isolatiemateriaal in huis. Voorkom gevaarlijke situaties en hoge kosten van grote schade aan huis. Met een vochtprobleem in huis loop je ook het risico op andere ongedierteplagen. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Doe gratis een offerteaanvraag.

Overlast van mieren in meerdere huizen

Het is mogelijk om met de ongediertebestrijder een plan van aanpak af te spreken voor jouw huis en voor de huizen van buren. Hierdoor laat je de bestrijding over aan 1 ongediertebestrijdingsbedrijf, waardoor het bestrijdingsplan en de beheersing van de mieren in de wijk beter zal worden opgevolgd en in veel gevallen ook goedkoper zal uitpakken. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Faraomieren in huis

Er zijn mierensoorten die ontzettend lastig zijn om te bestrijden. De faraomier bijvoorbeeld. Deze kleine exoot eet van vleesproducten en bloed en is hierdoor een gevaarlijke ziekteverspreider die uitsluitend in huis leeft. Het bestrijden van deze typische huismier is voor een particulier niet goed mogelijk. Bestrijden met gif werkt vaak niet. Vaak moet worden overgegaan tot beheersing van het probleem. Heb je veel last van mieren in huis? Laat dan onmiddellijk de soort vaststellen door een ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Last van mieren in huis en tuin

Een paar mieren over het aanrecht en in kasten is niet fris. Maar de overlast kan veel erger worden: mierennesten worden vaak in huis gemaakt op vochtige plekken, zoals kruipruimtes. Daar eten mieren van hout en isolatiemateriaal, waar ze de mierennesten van maken. De mieren laten om het huis ook de tegels verzakken, omdat ze zand onder de tegels vandaan halen. Dat zorgt voor gevaarlijke situaties, omdat mensen struikelen over de paden, maar ook omdat de verzakkingen zorgen voor wateroverlast, vuilophoping van gladde modder met bladeren en openingen langs de muur waar ratten door naar binnen kunnen kruipen.

Mieren zorgen ook dat een gezellig samenzijn in de tuin ruw wordt verstoord, doordat ze bijten en steken en drinken en voedsel besmetten. Ook beschermen en verspreiden ze schadelijke bladluizen die bloemen en planten aantasten. Daarbij zorgen kleine mieren voor grote gele plekken in het gazon. De aanpak van mieren in en om het huis laat je het liefst over aan een professionele bestrijder. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct