Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van mieren?

Mieren verdelgen

Effectief mieren verdelgen is lastig. Een mierenkolonie bestaat uit duizenden mieren en is goed bestand tegen extreme omstandigheden en tegenslagen. Wat je ook doet, de mieren blijven het bedrijfspand of de woning binnenkomen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

mieren verdelgen

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Gevolgen van schade door mieren

Voorraden worden verpest, keukens sluiten, tegels verzakken, terrasbezoekers blijven weg, mensen in ziekenhuizen worden ernstig ziek en bij elkaar komen in tuin en park wordt ruw verstoord door bijtende mieren. Mieren verdelgen is voor bedrijven en soms ook voor particulieren noodzakelijk. Sommige mierenvolken zijn in staat om zich razendsnel te verspreiden over hele huizenblokken wanneer de mieren niet tijdig worden verdelgd. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelen ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

Mieren zijn hardnekkige plaagdieren

Er zijn tientallen mierensoorten die overlast geven, onder andere: Argentijnse mieren, wegmieren, plaagmieren, zwarte zaadmieren, Atlantische dwergschubmieren en dikkopmieren. Bij een mierenplaag schakel je experts in voor het verdelgen van mieren. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen.  Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Zelf mieren verdelgen niet effectief

Het zelf verdelgen van mieren met gif, vuur en kokend water werkt niet of slechts zeer tijdelijk. Het komt niet in de grond, diep in het mierennest terecht en meestal is de verdelgingszone niet groot genoeg. Als de verspreiding extreem is, dan is een snelle effectieve verdelging zelfs haast onmogelijk en moet de mierenplaag vakkundig worden beheerst.

Soms is er sprake van meerdere soorten mieren die naast elkaar leven, wat de verdelging van de mieren nog moeilijker maakt. Voorkom een extreem grote mierenplaag, door op tijd een ongediertebestrijder in te schakelen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Kale plekken in het gazon en mierensteken

Steekmieren hebben een angel, waarmee ze mensen steken. Mierensteken zijn irritant, omdat er zich veel steekmieren in een gebied bevinden. Steekmieren kom je tegen op mosrijke plaatsen.

Kale plekken in het gazon worden veroorzaakt door gele weidemieren. Gewone bestrijdingsmiddelen helpen niet tegen de weidemieren. Het is noodzakelijk om een ongediertebestrijder in te schakelen om de mieren te verdelgen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vliegende mieren verdelgen

Vliegende mieren zijn irritant, maar ze zijn maar tijdelijk aanwezig. Vaak met drukkend weer. Meestal gaat het om wegmieren die slechts een paar uur vleugels hebben. De werksters jagen de gevleugelde mieren het nest uit om ze te laten paren. Na het paren verdwijnen de vleugels. Op dat moment gaan de jonge koninginnen op zoek naar plaatsen om nieuwe mierennesten te bouwen.

Verdelgen van mieren door ongediertebestrijder

Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen diep in de grond. Ook zorgen ze voor de verdelging van mieren in de volledige zone waarin de mieren zich bevinden. Voorkom de verspreiding van de mierenplaag naar aangelegen panden en terreinen. Schakel direct een verdelger in voor het verdelgen van mieren. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct