Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van mollen?

Mollen bestrijden

Last van mollen in de tuin? Mollen in tuinen en gazons zijn een plaag door de schade die ze aanrichten bij het graven van tunnels. Het aangezicht wordt verstoord, maar het zorgt er ook voor dat mensen kunnen struikelen en hun enkels breken in de kuilen. Mollen vermenigvuldigen zich snel, dus er is al gauw sprake van een mollenplaag. De molshopen en molrichels vernielen gazons en bloembedden. En de mollen beschadigen de wortels van jonge planten en brengen stenen omhoog. Mollen bestrijden zodat ze niet snel weer terugkomen, is een lastig karwei. Vaak werken de particuliere bestrijdingsmethodes niet. Ultrasoon geluid werkt bijvoorbeeld niet in de grond, waar de mollen leven. Het is niet goed mogelijk om zelf mollen blijvend te weren van een terrein. Vertrouw voor het mollen vangen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en vangt de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

mollen bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Bestrijden mollenplaag

Een mollenprobleem wordt al snel een mollenplaag. Mollenplagen veroorzaken grote schade, zelfs op plekken waar er betegeling of grind ligt. Mollen werpen per nest 7 jongen, die elk een eigen netwerk aan mollengangen graven met een graafsnelheid van 4 kilometer per uur. Ze zijn het hele jaar door actief. Mollenplagen zien we het vaakst in de herfst en in het voorjaar. Vertrouw voor het vangen van mollen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

Mollenbestrijding zelf doen

Mollen verjagen of mollen bestrijden is niet mogelijk. De mollengangen volstoppen met glasscherven, bijtende stoffen, stinkende stoffen en peper werkt niet. Mollen graven er gewoon omheen, met extra schade tot gevolg. Mollenverjagers met ultrasoon geluid werkt ook niet, want de mollen leven ondergronds, waar het geluid niet komt. Daarnaast is het gebruik van apparaten die een hoge pieptoon uitstoten vaak niet toegestaan in de bebouwde kom. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollenprobleem in de tuin

Een mollenprobleem zie je vaak direct. Je ziet een molshoop in het bloemperk, in het gazon, of aan de rand van de tuin in een grindrichel als er tegels liggen. Soms is het probleem in de eerste instantie verborgen, want mollen kunnen hun molshopen ook maken op plekken waar bijvoorbeeld bouwzeil ligt, of waar spullen staan. Een mollenprobleem is vaak groter dan het lijkt en je ziet snel meerdere molshopen of ‘mollenrichels’ ontstaan door het graven van tunnels. Mollen komen overal voor. Zelfs in betegelde tuinen. Een mol is heel sterk en is in staat om tegels, grind en stenen te verplaatsen. Molshopen kunnen dus ook ontstaan in betegelde tuinen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

mollen-vangen

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Overlast en schade door mollengangen

Mollen graven tijdens hun zoektochten naar wormen en andere insecten veel ondiepe tunnels, net onder de oppervlakte. In de tuin, dijk, weide, of akker zie je verhoogde richels verschijnen: de mollenrichels. Ze graven ook diepe tunnels tot 40 cm onder de grond. Dit soort mollengangen zijn niet zichtbaar, maar ze veroorzaken molshopen waar mollen de grond omhoog werken. Mollen eten veel soorten nuttige insecten, voornamelijk wormen. Dat maakt de grond arm aan wormen, wat de beluchting van de grond in gevaar brengt. Dit is slecht voor de bloemen en planten. Gewassen en jonge aanwas van planten hebben ook last van mollen, omdat mollen tijdens het graven van mollengangen de wortels, jonge planten en bollen vernielen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollen bestrijden met ongediertebestrijder

Mollen komen bijna nooit boven de grond en zijn in de nacht actief. De kans dat je er een ziet is erg klein. Mocht je een levende mol tegenkomen, dan moet je er goed op bedacht zijn dat ze sterke tanden hebben waar ze mee bijten. Mollen zijn dus gevaarlijk om zelf te vangen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct