Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van mollen?

Mollen vangen

Ziet je tuin, of het aanzicht van de bedrijfsgevel er niet meer uit door de aanwezigheid van mollen? Heb je last van mollen die gewassen in akkers en moestuinen beschadigen en die de vruchtbare grond arm maken? Een mollenplaag richt veel schade aan, omdat mollen tunnels graven, molshopen leggen en nuttige insecten eten. Mollen vangen lijkt dan de oplossing, maar het is geen blijvende oplossing tegen overlast van mollen. Mollen vermenigvuldigen zich snel en er is al gauw sprake van een mollenplaag. Zorg dat je snel in contact komt met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in de regio die jou kan adviseren over verantwoord mollen vangen en, als het nodig is, mollen bestrijden. Doe gratis een offerteaanvraag.

Mollen vangen

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Mollen zelf vangen

Mollen beschadigen de wortels van jonge planten en brengen stenen omhoog. Zelf mollen vangen is niet mogelijk. Ook de mollengangen volstoppen met obstakels werkt niet. Mollen graven er gewoon omheen, wat extra schade tot gevolg heeft. Ook mollen verjagen met ultrasoon geluid werkt niet goed. Ultrasone apparaten werken niet ondergronds en beschermen niet het volledige terrein. In het beste geval verjaag je de mollen van de ene plek naar de andere plek op het terrein. Dat is geen goede, blijvende oplossing voor een mollenprobleem. Laat mollen vangen door een ervaren ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vang mollen met ongediertebestrijder

Mollen zijn het hele jaar actief en veroorzaken grote schade, ook op plekken waar betegeling en grind ligt. Vertrouw voor het vangen van mollen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus van een ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan voor jouw specifieke situatie. De ongediertebestrijder vangt de mollen op een passende effectieve methode. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollen laten vangen

Mollen komen bijna nooit boven de grond en zijn in de nacht actief. Mollen vangen is gevaarlijk, omdat mollen sterke tanden hebben waar ze mee bijten, zodra je ze aanraakt. Mollen graven naar wormen net onder de oppervlakte. Het mollenprobleem is vaak groter dan het lijkt. Mollen beperken zich niet tot jouw tuin. Vaak vind je de molshopen ook in schuttingranden, stegen en omringende tuinen. Een mol is sterk en kan tegels en stenen met gemak verplaatsen, dus ook als een tuin geen gazon of bloemperk heeft, kunnen er mollen aanwezig zijn. Als je een mol ziet lopen, dan zitten er meer onder de grond.

Een nest mollen bevat vaak 7 mollen, die allemaal al heel snel hun eigen gangen graven. Grote schade is het gevolg. Jonge planten en platen in de moestuin gaan dood, want mollen beschadigen de wortels en bollen. Er ontstaan mollenrichels en molshopen, die het aanzien verpesten. Mollen vangen is op akkers en in moestuinen noodzakelijk, maar vaak niet afdoende. Mollen zijn plaagdieren en vaak zijn meer ingrijpende maatregelen nodig die het hele terrein blijvend beschermen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. De ongediertebestrijder vangt de mollen op een passende effectieve methode. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct