Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heb je last van muizen?

Muizen bestrijden

Muizen zijn knaagdieren. Knaagdieren zijn de vruchtbaarste zoogdieren die er bestaan: een muis wordt geboren en al na 2 maanden doet de muis een worp van 2 tot 12 jongen, die op hun beurt alweer na een week of 6 geslachtsrijp zijn. Een muizenplaag is dan zo ontstaan. Knaagdieren hebben nog een belangrijke eigenschap: knaagdieren hebben vier snijtanden die continu doorgroeien en ze moeten de hele dag door knagen om te voorkomen dat hun tanden te lang worden. Een knaagdier veroorzaakt dus altijd schade en het is belangrijk dat je haast maakt om de aanwezigheid van muizen een halt toe te roepen of te beperken. Vergelijk direct meerdere ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag en ontvang gratis offertes.

Muizen bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

De gevaren van een muizenplaag

Muizen zijn belangrijke ziektedragers. Besmetting gebeurt door de lucht, door tot stof geworden uitwerpselen en na direct contact met ontlasting. Besmetting met salmonella, leptospirose en het hantavirus zorgt voor grote gezondheidsproblemen en de gevolgen van de ziektes zijn niet altijd te genezen. Vaak is een ziekenhuisopname nodig. Voor de juiste behandeling is er professionele kennis nodig over het bestrijden van specifieke muizensoorten. Doe gratis een offerteaanvraag bij ongediertebestrijders in de regio.

Preventie muizenplaag

Alle kieren en gaten die groter zijn dan je duim zijn mogelijke toegangswegen voor muizen. Ook de kieren onder deuren en garagedeuren zijn voor muizen makkelijk toegankelijk. De ongediertebestrijder plaatst harde deurborstels, waarmee de muizen worden ontmoedigd om onder de deuren door te lopen. Ook kan de ongediertebestrijder gaten dichten met staalwol of een ander materiaal waar de muis niet graag in knaagt. De bestrijder van muizen zal ook adviseren om het aanbod van voedsel te beperken en voedingsmiddelen te bewaren in afgesloten bussen en bakken. Ook zal rommel moeten worden opgeruimd, omdat rommel vaak goede verstopplekken maakt waar muizen in kunnen nesten.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Muizen en ratten bestrijden

Muizen en ratten zijn overal waar mensen zijn. De huismuis past zich makkelijk aan en overleeft de meest extreme leefomstandigheden. Muizen maken hun nest in de buurt van voedsel. Ze zijn vooral 's nachts actief. Muizen eten het liefst vers voedsel, maar de aanwezigheid van afval zorgt voor een snelle verspreiding. Ook de bruine rat voelt zich aangetrokken tot afval. Net als de huismuis staat ook de bruine rat bekend als een gevaarlijke ziekte overbrengen.

De bruine rat is een behendig zwemmer die tot wel 3 dagen in het water kan blijven. Hij is een goede springer die tot wel 77 centimeter hoog en 120 centimeter ver kan springen. De bruine rat komt dan ook overal voor en vindt gemakkelijk een ingang bij huizen en bedrijven. De laatste jaren zien we in Nederland ook een opmars van de zwarte rat. Voor ondernemers is de groeiende aanwezigheid van ratten en muizen de oorzaak van veel kopzorgen. Direct of indirect contact met wilde muizen en ratten is schadelijk voor de gezondheid. Schakel voor de bestrijding van muizen tijdig een professionele ongediertebestrijder in. Doe gratis een offerteaanvraag bij ongediertebestrijders in de regio.

Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct