Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van muizen?

Muizen in huis

Muizen in huis geven overlast en stank. Ze maken eten en drinken onbruikbaar, beschadigen meubels en woningen en maken 's nachts hinderlijke krassende geluiden. Daarnaast brengen ze ernstige ziektes over op huisdieren en mensen, wat bij mensen vaak een ziekenhuisopname tot gevolg heeft. Laat muizen in huis verwijderen door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

muizen in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Muis vangen in huis

Muizen houden niet van kaas, maar van pindakaas. Het vangen van een muis is een lastig karwei. Zeker als je daar zelf onvoldoende kennis van hebt. Zijn er in huis muizen aanwezig? Laat de ernst van de aanwezigheid van muizen in huis door een ongediertebestrijdingsbedrijf bepalen. Laat muizen verwijderen door een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Welke muis in huis?

Er zijn ruim 50 soorten muizen die bij Nederlandse huizen naar binnen komen. Het soort muizen in huis, bepaalt voor een groot deel de aanpak en de ernst van de muizenbestrijding in huis. Laat een ervaren ongediertebestrijder vaststellen waar je mee te maken hebt. Diervriendelijke muizenvallen werken niet, maar ook de ouderwetse muizenvallen worden gewoon leeggegeten. Laat muizen verwijderen door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Muizennesten opruimen

Loopt er een muis in huis? Dan gaat het meestal niet om 1 muis. Vaak lijkt het om een enkele muis te gaan die zijn intrek heeft genomen in de woonkamer, zolder, schuur, of keuken, maar in werkelijkheid zijn het meerdere muizen die sterk op elkaar lijken.

”Oma ziet af en toe een lief muisje lopen.”
Oudere woningen waar senioren wonen vormen vaak een prettige leefomgeving voor muizen. Vaak vinden we meerdere muizennesten in de plafonds. In dat geval moeten de plafonds bij de intrek van een nieuwe bewoner volledig worden uitgebroken. Zijn er in huis mogelijk muizennesten aanwezig? Laat ze veilig en vakkundig opruimen door een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Welke ziektes worden overgedragen door muizen?

Muizen zijn ziektedragers. Ze verspreiden onder andere: het Hentavirus, Salmonella en ‘rattenbeetkoorts’ of Leptospirose veroorzaakt door de bacil ‘Streptobacillus moniliformis.’ Ziektes met ernstige gevolgen die vaak ziekenhuisopname tot gevolg hebben.

Verspreiding vindt plaats door de lucht, via tot stof vergane muizenpoep, maar ook door direct en indirect contact met materialen waar muizen mee in aanraking zijn gekomen. Zijn er in huis mogelijk muizennesten aanwezig? Laat ze veilig en vakkundig opruimen door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Last van een muizenplaag?

Muizen zijn zoogdieren en planten zich razendsnel voort. Een vrouwtjesmuis legt elke zes weken een nest tot twaalf jongen op beschutte plekken in woningen, schuren en bedrijfspanden. Na zes weken zijn de jonge muizen geslachtsrijp. Muizen hebben meerdere nesten per jaar en maken hun muizennesten in overal waar mensen zijn. De huismuis overleeft de meest extreme omstandigheden en is met name ‘s nachts actief. Voorkom een muizenplaag in huis. Neem direct contact op met een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Muizen planten zich sneller voort in de zomer, waardoor er in die maanden sneller muizenplagen ontstaan. Een muizenplaag ontstaat wanneer het kouder wordt. De muizen zoeken warme en beschutte plaatsen op in de buurt van voedselbronnen, maar een muizenplaag kan ook in de tuin ontstaan. Bijvoorbeeld doordat grote groepen muizen zich verplaatsen, omdat ze door werkzaamheden worden gestoord. Voorkom een muizenplaag. Neem direct contact op met een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Muizengif werkt niet

Muizengif dat particulier in de winkel verkrijgbaar is, werkt vaak niet. Dit muizengif is niet sterk genoeg. Om een muizenplaag niet te verergeren, moet je de hulp inschakelen van ongediertebestrijders met professionele verdelgingsmiddelen en gereedschappen, die hun werking hebben bewezen. Om verantwoord muizen te bestrijden, zonder dat je de omgeving in gevaar brengt, is daarnaast vakkennis en ervaring nodig. Neem direct contact op met een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Ongediertebestrijders voor muizen in huis

Ongediertebestrijders kennen de verschillende soorten muizen en hun gewoontes. Ze vinden de looproutes, nestplaatsen en verblijfplaatsen van de muizen in huis. Het goed herkennen van deze plekken is nodig, om een effectief bestrijdingsplan te kunnen maken. Het ongediertebestrijdingsbedrijf kent verschillende vormen van duurzame bestrijding en afweer van muizen in huis. Neem direct contact op met een ongediertebestrijder in de regio om de opties te bespreken. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct