Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heb je last van muizen?

Muizen vangen

Een enkele muis kun je proberen te vangen met een diervriendelijke muizenval, maar die zijn lang niet altijd effectief. Soms gaat het om een enkele muis die na de warmere dagen de warmte zoekt van een huis of schuur, maar er kan ook sprake zijn van in het plafond verborgen muizennesten, zeker in de oudere woningen waar senioren in wonen. Vaak denken mensen dat het om 1 muis gaat, terwijl het in realiteit om meerdere muizen gaat die er hetzelfde uitzien. Maak het hele huis goed schoon en controleer de dagen daarna de ruimte op muizenkeutels langs routes waar mogelijk muizen lopen. Een muis legt tot wel 80 kleine keutels per dag. Ze zien eruit als langwerpige kleine zaadjes. Raak ze niet aan, maar vraag de muizenbestrijder om een inschatting te maken over de aanwezigheid van muizen. Kom snel in contact met ongediertebestrijders in de regio die op locatie komen kijken. Vraag gratis offertes aan.

Muizen vangen

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Muizen of ratten?

In feite hebben we te maken met hetzelfde type dier: elke soort met een kop tot staart lengte van boven de 15 centimeter noemen we een rat. Kleinere soorten noemen we muizen. De soorten muizen en ratten verdelen we weer onder in verschillende klassen, bijvoorbeeld: de woelmuizen, waar andere de bekende veldmuis een bekend voorbeeld is. Er zijn ook dieren die we ‘muis’ of ‘rat’ noemen, terwijl ze dat niet zijn, bijvoorbeeld: de vleermuis en de spitsmuis.

Waarom is het belangrijk een onderscheid te maken tussen de verschillende soorten dieren? Het resultaat van het muizen bestrijden hangt af van de juiste aanpak. Ook de vorm en ernst van de mogelijke schade en de gevaren voor de gezondheid verschillen per diersoort. Muizen leven en sterven door het hele pand, waardoor zij overlast veroorzaken met stank, vuil en een ziekmakende aantasting van eten en drinken. Ze komen vaak binnen door kieren in garagedeuren. Een rat komt vaak binnen door bijvoorbeeld een verzakking bij de uitloop van een dakgoot en doet veel schade aan elektrische bedrading, wat een direct gevaar vormt voor onder andere computers. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Overlast van muizen

Als er overlast is van muizen in huis of in een bedrijf, dan gaat het meestal om huismuizen. Huismuizen zijn bruin-grijze muizen en leven in de nabijheid van mensen. De warmte ruimtes en de grote hoeveelheid aan nestmateriaal en voedsel maken onze huizen en bedrijfspanden zijn een aantrekkelijke woonomgeving voor muizen. Zeker als het gaat om oude panden, met veel gaten erin en veel ruimtes waar zij zich kunnen verstoppen. Laat je adviseren over het voorkomen van overlast door muizen. Vraag gratis offertes aan voor effectieve ongediertebestrijding.

Muizen bestrijden en muizen weren

Vaak is muizen bestrijden niet genoeg en is het te duur om alle gaten en kieren in een groot of oud pand door het ongediertebestrijdingsbedrijf te laten dichten. Er moet op dat moment worden gekozen voor het preventief weren en doden van de muizen, buiten de grenzen van een specifiek door de ongediertebestrijder bepaalde zone. De ongediertebestrijder komt dan periodiek langs om muizengif te zetten aan de grenzen van deze zonde en op de routes die de muizen gebruiken. Doe gratis een offerteaanvraag bij ongediertebestrijders in de regio.

Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct