Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Ongediertebestrijder nodig in Nijmegen?
Wij zijn er binnen 30 minuten!

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Heeft u last van ongedierte?

Ongediertebestrijding Nijmegen

Ongedierte zijn ongenode gasten in huis of tuin. Ongedierte komt in alle soorten en maten, maar veelvoorkomend zijn muizen, mieren, vlooien en wespen. Vaak zijn het ziektedragers. Via hun ontlasting of speeksel kunnen ze ziektes overdragen. En niet alleen mensen kunnen daar ziek van worden, ook zeker huisdieren. Heb je dus last van ongedierte, twijfel dan geen moment. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook tijdens het weekeinde, en wij werken vakkundig en snel. Bel direct: 024-2001023

Ongediertebestrijding Nijmegen

Vlooien, mieren, muggen, muizen, ratten en wespen, maar ook ander ongedierte wil je zo snel mogelijk uit het huis of uit de tuin hebben. Even op internet zoeken hoe dat moet en dan zelf aan de slag gaan, lijkt een goed idee, maar is dat niet. Het leidt namelijk vaak tot onveilige situaties – bijvoorbeeld als je zelf een wespennest probeert te verwijderen – en bovendien is het resultaat niet altijd zoals gehoopt. Als je het nest niet verwijdert, blijft het probleem spelen. Een professionele ongediertebestrijder heeft wel de kennis en apparatuur om ongedierte je huis of tuin uit te werken. Hij kiest voor duurzame bestrijding; waarbij het ongedierte niet meer terug komt. Heb jij overlast van ongedierte? Neem dan snel contact op.

Mieren bestrijden Nijmegen

Mieren zijn fascinerende insecten. Je zou er uren naar kunnen kijken met hun ijver. Hoe bijzonder mieren ook zijn, ze kunnen behoorlijk wat overlast geven. Ze houden namelijk ook van isolatiemateriaal en hout. En van zoetigheden in de keuken. Een legertje mieren door je huis marchanderen is bovendien niet erg hygiënisch. Tot slot kunnen mieren tunnels maken die de tuin ruïneren. Mieren bestrijden is soms dus echt nodig. Mieren bestrijden is echt werk voor een specialist. Mieren verdelgen alleen is namelijk niet genoeg. Het is belangrijk dat ook nesten en koninginnen grondig worden opgeruimd.

Wespennest verwijderen Nijmegen

Een wespennest in de tuin kan behoorlijk veel overlast veroorzaken. Als je net lekker op het terras zit en je wordt gestoken is dat immers pijnlijk. Een niet zelden zorgt het voor vervelende zwellingen. Bij overgevoeligheid is het zelfs gevaarlijk. Een wespennest verwijderen is een goede manier om problemen te voorkomen. Doe dat echter niet zelf, want dat is gevaarlijk en vaak niet zo effectief. Het wespennest kan namelijk weer terugkomen. De gespecialiseerde ongediertebestrijder laat dat zeker niet gebeuren. Hij zorgt voor een snelle, veilige en meestal blijvende verwijdering. Kom je dus een wespennest tegen in de tuin? Bel dan vandaag nog met de specialist.

ongediertebestrijding

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Muizen in huis Nijmegen

Muizen in huis. Dat is allesbehalve een pretje. De knagertjes zie je te pas en te onpas opduiken en daar kun je behoorlijk van schrikken. Dat kan tot grappige situatie leiden, maar toch zijn muizen niet om te lachen. Ze kunnen immers ziektes meebrengen en veel overlast veroorzaken. Zeker als ze hun scherpe tanden in je meubilair of kabels zetten. Dan wordt het een duur grapje. Een aantal muizenvallen plaatsen lijkt dan een goede oplossing. Maar wie zit er te wachten om de muizenvallen te legen. Dat is geen fijn werk. Bovendien zorgen muizenvallen niet ervoor dat de het muizenprobleem in de basis wordt aangepakt. Het muizennest wordt niet verwijderd. En dat is wel nodig als je weet dat elke muizenmoeder tot wel twaalf muizenkinderen baart. Een telefoontje naar is voldoende om een professionele ongediertebestrijder op te stoep te hebben. Hij zorgt dat muizen én muizennest vakkundig worden verwijderd. Nog voordat er een muizenplaag ontstaat.

Ongedierte in huis Nijmegen

Ongedierte in huis is altijd vervelend. Is er net bezoek, schiet een muis door de huiskamer. En een legertje mieren dat paradeert door de keuken is ook geen gezicht. Ongedierte zijn bovendien ziekteverspreiders door de nodige overlast en schade kunnen veroorzaken. Ongedierte in huis, zoals mieren, vlooien of muizen, moet je dus snel laten verwijderen. Bel dan snel naar 088-1881210. Wij zijn 24/7 gratis bereikbaar.

Vlooien bestrijden Nijmegen

In Nederland leven zeker vijftig soorten vlooien. En dat is veel, want een vlo is geen gezellig diertje. Het is namelijk een bloedparasiet. Eentje die graag huidontstekingen veroorzaakt en jeuk. Veel jeuk. Bij mens en bij dier. Je huisdier zien met constante jeuk is een akelig gezicht. En vlooien kunnen ziektes veroorzaken. Als een huisdier een vlo per ongeluk inslikt, kan het lintworm krijgen. Vlooien bestrijden is dus een hoge prioriteit als je ze in huis tegenkomt.

ongediertebestrijding Nijmegen
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct