Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van papiervisjes?

Papiervisjes bestrijden

Het papiervisje is bezig met een opmars in Nederland. Door de steeds betere isolatie van woningen en bedrijfspanden, komen papiervisjesplagen ieder jaar vaker voor. Het zilveren papiervisje, of de ‘Ctenolepisma longicaudata,’’ lijkt daadwerkelijk op een klein zilveren visje. Het papiervisje eet stof en papier, waardoor we het ook wel het ‘boekenvisje’ noemen. Maar ook kleding en kleedjes van katoen zijn niet veilig. Het papiervisje zorgt voor kleine gaatjes in katoen. Papiervisjes bestrijden is lastig. Ze zijn vliegensvlug. Papiervisjes eten vezels en cellulose in organisch materiaal. Ze beschadigen kunst, geld, tijdschriften, administratieve stukken, verpakkingsmateriaal, boeken en andere materialen. Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes, maar ze prefereren totaal verschillende leefomstandigheden. Om die reden is het voor het bestrijden noodzakelijk om deskundig vast te stellen om welk soort ongedierte het gaat. Wil je papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Papiervisjes bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Papierviesjesplaag bestrijden

Vrouwelijke papiervisjes leggen ongeveer 100 eitjes in hun leven. Ze worden ongeveer 2 jaar en kunnen erg lang zonder eten. Laat je ze met rust, dan doen zij zich graag te goed met oude foto’s, belangrijke documenten en literatuur. Voor bedrijven vormen ze dan ook een gevaarlijke papiervisjesplaag, die ondernemers al snel met een onverwachte, hoge kostenpost confronteert. Papiervisjes bestrijden? Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes, maar voor het bestrijden van een papiervisjesplaag is het noodzakelijk om eerst deskundig vast te stellen of het inderdaad om papiervisjes gaat. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Wil je papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Steeds vaker papiervisjesplaag

Papiervisjes houden van warme leefomstandigheden. Om die reden zien we steeds vaker papiervisjesplagen in oude woningen, maar ook in nieuwbouwhuizen. Woningen zijn namelijk steeds beter geïsoleerd. In de woningen doen papiervisjes zich te goed met behang, tijdschriften, boeken, documenten en schilderwerk. Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes. Wil je papiervisjes bestrijden? Papiervisjes bestrijden kan alleen als eerst vakkundig is vastgesteld of het inderdaad om papiervisjes gaat. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Wat eten papiervisjes?

Papiervisjes eten plantaardige cellulose. Ze eten letterlijk de letters uit boeken en belangrijke documenten. Ze eten ook stof en andere papiervisjes. Maar ook kleding is niet veilig voor papiervisjes. Het papiervisjes bestrijden is dan ook nodig om kleding van katoen te beschermen tegen gaatjes. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Papiervisjes bestrijden? Doe direct een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Papiervisjes probleem voorraadbeheer

Papiervisjes bestrijden is noodzakelijk waar magazijnen worden gebruikt. De plaagdieren eten het karton, waardoor de dozen en verpakkingsmaterialen hun kracht verliezen en niet meer bruikbaar zijn. Ook particulieren hebben last van papiervisjes die in opslagplekken de verhuisdozen opeten. Papiervisjes bestrijden? De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Papiervisjesplaag bestrijden door ongediertebestrijder

Woningen maken gebruik van goede isolatietechnieken. Het gevolg is dat de woningen steeds op een aangename temperatuur blijven, waar het papiervisje van houdt. Natuurlijke ventilatie van moderne woningen en bedrijfspanden is beperkt. Het aantal papiervisjesplagen stijgt dan ook in Nederland. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct