Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van slakkken?

Slakken bestrijden

Heb je last van een slakkenplaag? Het bestrijden van slakken moet met zorg gebeuren, om te voorkomen dat er schade wordt gedaan aan de bloemen en planten in de omgeving en aan dieren in de buurt. Slakken bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio die jou hierin deskundig kan adviseren en die een verantwoord bestrijdingsplan voor je kan opzetten. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

slakken bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Slakken zijn ziektedragers van ernstige wormziektes

Slakken brengen gevaarlijke parasieten over, zoals: longworm en hartworm. Hartworm en andere wormziektes zijn dodelijk voor zoogdieren die slakken inslikken. Vooral honden en katten raken door het eten van slakken vaak geïnfecteerd door deze schadelijke parasieten. Maar ook particulier slakkengif is dodelijk voor onze huisdieren en voor wilde vogels. Laat de bestrijding van een slakkenplaag daarom over aan een specialist in ongediertebestrijding. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Naaktslakken en akkerslakken verwoest tuin en gewassen

Naaktslakken en akkerslakken verwoesten in korte tijd de bloemen en planten in tuinen en complete gewassen. Naaktslakken en akkerslakken zijn een ware plaag voor agrarische land en tuinbouwbedrijven. Dit komt omdat naaktslakken en akkerslakken een voorkeur hebben voor jonge, verse blaadjes. Kroppen sla worden heel snel weggegeten. Er zijn echter ook slakken die een voorkeur hebben voor bollen en wortels. Slakken moeten in de agrarische sector met lokstoffen op grote schaal worden uitgevangen en verplaatst, of gevoerd aan dieren. In extreme gevallen moeten slakken door een ongediertebestrijdingsspecialist vakkundig worden gedood op een verantwoorde manier, die geen onnodige schade doet aan de omgeving. Slakkenbestrijding laat je over aan een ongediertestrijdingsbedrijf. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Gebruik particulier slakkengif af te raden

Particulier verkrijgbaar slakkengif bevat de chemische gifstoffen metaldehyde, mercaprodimenthur en methiocarb. Dat zijn zeer schadelijk stoffen die geen onderscheid maken in welke dieren zij doden. Vogels, maar ook honden en katten eten vaak het schadelijke slakkengif, waarna zij sterven aan vergiftiging. Ook het gebruik van zout is af te raden. Slakken bestaan voor een groot deel uit water, maar ook zout is slecht voor bloemen en planten. Zout is niet diervriendelijk, spoelt lastig weg en zorgt daarnaast dat het grond en het water onnodig worden verpest en hiermee ook de bloemen en planten in de buurt. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

Slakkenkorrels zijn schadelijk

Slakkenkorrels zijn niet alleen slecht voor slakken, maar ze zijn ook erg schadelijk voor vogels, egels, huisdieren en mensen. Maar veel mensen staan er niet bij stil dat de chemische slakkenkorrels ook zeer schadelijk zijn voor bloemen, planten en oppervlaktewater, ons drinkwater. De chemische stoffen in slakkenkorrels zijn minder afbreekbaar als dat de verpakkingen zeggen. Ook de zogenaamd ecologische middelen zijn vaak schadelijk voor de tuin en ons drinkwater. Wees er zeker van dat je het doel van het slakken bestrijden in tuinen of akkers niet voorbij streeft door zelf te experimenteren met chemische middelen. Een ongediertebestrijder geeft je graag advies over het verantwoord slakken bestrijden ter bescherming van tuinen en gewassen. Wees zeker van een goede slakken bestrijdingsmethode en krijg garantie op de slakken bestrijding. Kies voor een deskundig advies. Ontvang gratis offertes van een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Bestrijden van slakkenplagen

Vogels, kikkers en egels kunnen doodgaan na het eten van slakken die van particulier verkrijgbaar slakkenbestrijdingsmiddel hebben gegeten. Ook kleine kinderen en huisdieren zijn vergiftigt door slakkengif, omdat zij dit expres of per ongeluk hebben gegeten. Voorkom schade aan jouw omgeving en zorg dat de bestrijding en beperking van slakkenplagen door een deskundige ongediertebestrijder wordt gedaan. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct