Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van ongedierte?

Slakken in huis

Slakken in huis is een veel voorkomend probleem. Voor in oudere huizen hebben mensen last van ongewenst bezoek van slakken. Schakel hiervoor een professionele ongediertebestrijder in. Slakken worden aangetrokken door vocht. Weersomstandigheden zoals een natte zomer en een zachte winter, zoals in Nederland vaak voorkomt, helpen dus niet mee. Omdat je hier geen invloed op uit kunt oefenen, zul je andere maatregelen moeten treffen. Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

slakken in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Oorzaken slakkenplaag

Als je een slakkenplaag wilt bestrijden, zul je vochtproblemen in je huis moeten aanpakken. Als je slakken in huis hebt, moet er ook een vochtige ruimte zijn waar deze beestjes kunnen overleven. In veel gevallen gaat het om de kruipruimte die door een hoge grondwaterstand, onvoldoende ventilatie of lekkages vochtig is geworden. Een perfecte broedplaats voor de slak, die veelal 's nachts naar buiten zal komen op zoek naar eten. Ze kunnen de woning binnendringen door openingen zoals onder plinten of door de gootsteenafvoer. Voedsel waar ze op af komen kan honden- of kattenvoer zijn of simpelweg vochtig papier of karton. Heb je last van slakken? Vind snel een betaalbare ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend: 088-1881210

Slakkenplaag bestrijden

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen tegen slakken. Slakken gedijen bij vocht en kunnen niet tegen droogte. Zout en bier zorgen ervoor dat slakken uitdrogen. Slakken zijn gek op de gist in bier, de alcohol in bier zorgt ervoor dat de slak uitdroogt. Een ander middel dat effectief is tegen slakken is ferri-fosfaat. Dit middel verstoort de vochthuishouding en slijmvorming bij slakken. De slakken stoppen met eten en sterven. In de handel zijn volgende produkten op basis van ferri-fosfaat verkrijgbaar:

  • Ecostyle: Escar-Go
  • Edialux: Bio-slak

Het werkt alleen tegen slakken, zodat andere dieren in huis hiervan geen schade ondervinden.

Overleg met de erkende specialist welke combinatie van (preventieve) maatregelen je kunt treffen. Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Ongediertebestrijder voor slakken

De erkende ongediertebestrijder kan je adviseren wat je het beste kunt doen om een slakkenplaag te bestrijden. Vaak is het aanpakken van de plaag en het schoonmaken van ruimtes niet voldoende. Om blijvend van de problemen af te komen, zal de specialist adviseren om ruimtes vochtvrij te maken en gaten en kieren te dichten. Mocht het niet mogelijk zijn om vochtproblemen aan te pakken, dan is een optie om de kruipruimte vol te storten met een laag schelpen. Dit maakt de ruimte niet alleen minder vochtig, de scherpe randen van de schelpen werken preventief tegen slakken.

Hou je na het nemen van bovenstaande maatregelen last van slakken dan is het verstandig riool en afvoer te controleren. Ongebruikte leidingen die niet zijn afgesloten, kunnen een broedplaats voor slakken zijn.

Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend: 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct