Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van ongedierte?

Spinnen bestrijden

Heb je last van spinnen? Ga dan niet zelf in de weer met bestrijdingsmiddelen maar laat een erkende ongediertebestrijder langskomen om de plaag te bestrijden. Insecticiden zijn giftige middelen die een gevaar vormen kinderen en huisdieren. De specialist maakt vaak gebruik van speciaal op spinnen gerichte middelen die geen schade aanrichten. Wat je wel zelf kunt doen om een spinnenplaag te bestrijden is het verwijderen van webben, lichten niet onnodig laten branden, dit trekt insecten aan. Daarnaast kun je zoveel mogelijk gaten en kieren dichtmaken. Is dit niet afdoende? Laat dan een erkende ongediertebestrijder op locatie thuis of op het werk komen. Hij zal graag de situatie inventariseren en een bestrijdingsplan opstellen. De specialist heeft de juiste kennis en ervaring van bijvoorbeeld looproutes en beschikt bovendien over de juiste middelen om de spinnen op een veilige en betrouwbare manier te verwijderen. Doe gratis een offerteaanvraag.

spinnen bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Spinnen in huis

Hoe komen spinnen in je huis? In Nederland leven honderden soorten spinnen in allerlei afmetingen. Ze hebben allemaal hun eigen favoriete voeding en habitat. Spinnen voeden zich met name met andere insecten. Dit zijn voornamelijk ook veel in huis voorkomende beestjes zoals vliegen, mieren, muggen en larven. Als deze zich in ruime mate voordoen in je huis, dan leidt dit tot het ontstaan van spinnenpopulaties die jacht maken op de insecten. Ze doen dit voornamelijk op stoffige plekken in je huis. Het is dus belangrijk om de hygiëne op peil te houden om een spinnenplaag te voorkomen. Mocht zich onverhoopt een plaag voordoen, aarzel dan niet om een ongediertebestrijder in de arm te nemen die het probleem op vakkundige wijze kan aanpakken. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210.

Spinnen op het werk

Last van spinnen op het werk? Dit is vervelend omdat je je klanten in een schone en veilige omgeving wilt ontvangen. Veel mensen vinden spinnen eng. Dit is begrijpelijk omdat ze zich snel voortplanten en plotseling te voorschijn kunnen komen. Bovendien is dit genetisch bepaald omdat spinnen schadelijk kunnen zijn. Echt gevaarlijke spinnen komen bij ons niet voor maar doordat mensen toch bang zijn is het vaak lastig om een spinnenplaag zelf aan te pakken. Zorg allereerst voor een schone omgeving, aangezien spinnen gedijen in stoffige ruimtes. Zorg bovendien dat je andere insecten hebt verwijderd, aangezien spinnen zich hiermee voeden. Heb je ondanks deze maatregelen toch nog last van deze kleine beestjes schakel dan een erkend ongediertebestrijder in om de plaag aan te pakken. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Ongediertebestrijder voor spinnen

De overlast van spinnen bestaat uit spinrag, nesten en uitwerpselen. Met een ragebol is 80 tot 90% van de overlast, die ontstaat door spinrag, te verwijderen. Lastiger is het opsporen van de nesten van spinnen. Dit zijn kleine witte bolletjes die zich vaak in donkere stoffige hoeken bevinden. Uit zo'n nest kunnen tot wel honderden spinnen groeien. Daarnaast zorgen de uitwerpselen van spinnen, kleine zwarte puntjes, voor aantasting van kozijnen. Laat de erkende ongediertebestrijder langskomen voor een adequaat bestrijdingsplan. Hij weet niet alleen spinrag maar ook nesten en uitwerpselen te verwijderen waardoor de plaag blijvend wordt bestreden. Soms is een periodieke controle nodig omdat bestrijdingsmiddelen tot zes maanden à 1 jaar werkzaam zijn. Bij een gecertificeerd bedrijf krijg je vaak een garantie voor deze periode. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210.

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct