Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van ongedierte?

Vliegen bestrijden

Als je last hebt van vliegen in huis of op het werk is het van belang deze zo snel mogelijk te bestrijden. Naast dat vliegen voor irritatie zorgen, zijn het ook beruchte verspreiders van ziektekiemen zoals salmonella, tuberculose (tbc), dysenterie, cholera en gevaarlijke parasitaire wormen. De vliegensoorten die de grootste bedreiging voor de gezondheid vormen, zijn kamervliegen, vleesvliegen, fruitvliegen en clustervliegen. Deze soorten vormen al gauw een plaag, waarbij ze via eitjes, speeksel en uitwerpselen ziektekiemen kunnen verspreiden. De oorzaken van een plaag zijn niet altijd duidelijk, maar vliegen gedijen in warme omstandigheden, dus een vliegenplaag komt vooral in de zomer voor. Vliegen komen vooral af op voedselresten, uitwerpselen en verstopte afvoerbuizen. Het is zaak om de plaag vakkundig aan te pakken door een erkend ongediertebestrijder. Hij komt graag op locatie bij u thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en een bestrijdingsplan op te stellen. Doe gratis een offerteaanvraag.

vliegen bestrijden

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Vliegen besmetten voedsel

Vliegenmaden ontstaan uit vliegeneitjes die op hun beurt zijn verspreid door vliegen die op voedselresten afkomen. Vliegen komen af op vlees, vis en fruit. Als eten eenmaal besmet is, leidt dit tot rotting. Voedsel dat besmet is door uitwerpselen, speeksel of eitjes van vliegen kun je beter niet opeten. Vliegen komen niet alleen af op voedselresten, maar ook op vuilresten in (verstopte) gootstenen en koffie- en drankresten. Ook de aanwezigheid van dode dieren in huis (zoals muizen), stilstaand water of vochtige potgrond kan vliegen aantrekken. Soms is de oorzaak van een vliegenplaag buitenshuis gelegen. In elk geval is het van belang om een erkend ongediertebestrijder naar de mogelijke oorzaak te laten kijken. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210.

Ongediertebestrijder voor vliegen

Vleesvliegen vormen een bedreiging voor kinderen, huisdieren en ouderen. Ze zorgen voor infecties op plekken van de huid waar deze groepen zich niet goed kunnen verdedigen, zoals de mond en anus, waar zich maden vormen. Als ze merken dat deze doelgroepen zich niet goed verdedigen worden vliegen steeds agressiever. Zowel dood als levend vlees vormt een broeinest voor maden. Heb je last van vleesvliegen in huis? Kom snel in contact met een professionele ongediertebestrijder. Hij heeft de juiste kennis en ervaring in huis om een plaag te bestrijden en beschikt bovendien over de geschikte apparatuur en bestrijdingsmiddelen. Dit is belangrijk omdat vliegen geneigd zijn resistent te worden voor gangbare insecticiden.Doe gratis een offerteaanvraag.

Het bestrijden van vliegenoverlast in huis doe je het best met een vliegenbestrijdingsplan. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag.

Inhoud analyse bestrijdingsplan vliegenbestrijding:

  • Grootte vliegenplaag
  • Locatie vliegenplaag
  • Vliegensoorten
  • Bestrijdingsmethode
  • Geschatte tijd
  • Hevigheid vliegenplaag
  • Preventiemaatregelen
ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Vliegenoverlast in de horeca

Een vrouwtjesvlieg produceert tot 150 eitjes per dag. In minder dan twee weken groeit hier dan een volwassen vlieg uit. De volwassen vlieg leeft circa twee weken. In die tijd leggen de vrouwelijke exemplaren tot 1000 eitjes. In de zomer kunnen tot wel 11 generaties vliegen ontstaan. Uit 1 ei kunnen tot wel 10 miljoen vliegen ontstaan. Vooral onder warme omstandigheden is het dus van belang om goed op de hygiƫne te letten. Vanuit de HACCP (Zie NVWA) bestaat er duidelijke regelgeving die bedrijven kunnen gebruiken om besmetting te voorkomen. Is er onverhoopt toch een plaag ontstaan? De erkende ongediertebestrijder komt graag op locutie op het werk om de situatie te inventariseren en een bestrijdingsplan op te stellen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210.

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct