Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van vliegen in huis?

Vliegen in huis

Vliegen in huis of in een bedrijf zijn lastig, maar ze brengen ook grote risico’s mee voor de gezondheid. Zeker als er sprake is van een ernstige vliegenplaag. Vliegensoorten die snel een vliegenplaag veroorzaken zijn: kamervliegen, vleesvliegen, fruitvliegen en clustervliegen. Er zijn verschillende oorzaken voor vliegenplagen in huis. Vaak is de oorzaak duidelijk, maar soms ligt de oorzaak van een vliegenplaag in veranderingen in de omgeving of in het klimaat. Droge zomerdagen zorgen voor veel overlast van vliegen in huis. In gevallen van ernstige vliegenplagen moet er vaak door een deskundige ongediertebestrijder worden gekeken waar de oorzaak precies ligt en moet er worden nagedacht over effectieve en verantwoorde preventiemaatregelen. Vliegen in huis zijn een gezondheidsrisico voor jou en voor mensen en dieren in de omgeving. Doe gratis een offerteaanvraag.

Inhoud analyse bestrijdingsplan vliegenbestrijding:

  • Grootte vliegenplaag
  • Locatie vliegenplaag
  • Vliegensoorten
  • Bestrijdingsmethode
  • Geschatte tijd
  • Hevigheid vliegenplaag
  • Preventiemaatregelen
vliegen in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Vliegen in huis zijn ziektedragers

Het is belangrijk dat je de aanwezigheid van veel vliegen in huis serieus neemt. Vliegen zijn ernstige ziektedragers die mensen, huisdieren en vee in gevaar brengen. Vliegen verspreiden ernstige ziekten, waaronder: salmonella, tuberculose (tbc), dysenterie, cholera en gevaarlijke parasitaire wormen. Sommige soorten vliegen bijten mensen en dieren en er zijn vleesvliegen die zorgen voor ernstige infecties van vliegenmaden. Bij de aanwezigheid van veel vliegen in huis moet er door een deskundige ongediertebestrijder worden gekeken waar de oorzaak precies ligt en moet er worden nagedacht over effectieve en verantwoorde preventiemaatregelen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vliegen in huis besmetten voedsel

Vliegenmaden worden overgebracht door vliegeneitjes middels consumptie van besmet voedsel. Besmettingen vind je vaak terug op vlees en vis, maar sommige soorten vliegen eten ook van fruit. Vliegen komen ook af op bijvoorbeeld koffie, afwasmiddel en resten drank, voornamelijk bierflesjes die niet goed geleegd zijn. Vliegen in huis vind je dan ook vrijwel altijd in de keuken. Met vliegen besmet voedsel kun je niet eten. Ook problemen met de afwatering, natte potgrond en de aanwezigheid van dode dieren zorgen voor vliegenplagen. In veel gevallen is de oorzaak van een ernstige vliegenplaag niet in huis te vinden. In die gevallen moet er gezocht worden naar een externe oorzaak en moet er een plan worden bedacht gericht op de preventie van vliegen in huis. Het bestrijden van vliegenoverlast in huis doe je het best met een vliegenbestrijdingsplan. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Doe gratis een offerteaanvraag.

ongediertebestrijding

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Vliegen in huis zijn gevaarlijk voor huisdieren, kinderen en ouderen

Vleesvliegen zorgen voor infecties op plekken van het lichaam waar jonge of verzwakte mensen en huisdieren zich niet kunnen verdedigen. De maden komen vaak voor bij oudere huisdieren, ze komen uit mond en anus en vaak worden ze gelegd in de ogen van konijnen. Vliegen worden ‘brutaal’ zodra zij merken dat een dier of mens zich niet goed kan verdedigen. Oudere en zieke huisdieren krijgen infecties van vliegen soms ook gewoon op rug en buik. Vliegenmaden eten zowel van dood als van levend vlees. Zie je in huis veel blauwe of groene vliegen, of heb je veel last van steekvliegen in de stal? De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vliegenplaag in huis is zo ontstaan

Vliegenmaden worden al na enkele uren na de infectie geboren. Een vliegenplaag kan na een dag al grote gevolgen hebben voor de gezondheid van mensen en dieren. Het is dus belangrijk om een gevaarlijke vliegenplaag in of om het huis direct aan te pakken. Laat een ernstige vliegenplaag altijd analyseren door een deskundige ongediertebestrijder. De ernst van de vliegenplaag en de soorten vliegen in huis worden dan vakkundig vastgesteld, zodat er een bestrijdingsplan kan worden opgesteld. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct