Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van vlooien?

Vlooien in huis

Vlooien zijn bloeddrinkende parasieten. Vlooien voeden zich met het bloed van huisdieren en mensen. Een vlo legt dagelijks wel honderd vlooieneitjes, wat een vlooien explosie tot gevolg heeft. Vlooien in huis geeft vervelende jeukende vlooienbeten, die meer last geven dan een muggenbult. Vlooien kunnen een jaar zonder voedsel. Of ze dus in een nieuwbouwhuis zijn, of in een bestaande oudere woning: vlooien in huis vinden hoe dan ook een gastheer. En als je huisdier niet in de buurt is, dan ben jij hun slachtoffer. Vraag gratis offertes aan voor effectieve vlooienbestrijding.

vlooien in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Last van een vlooienplaag?

Die ene vlo die je vindt is niet de enige vlo in jouw huis. Als je er last van krijgt, dan zijn het er vaak al veel meer dan je denkt. Je moet er rekening mee houden dat het aantal vlooien op je hond, slechts een tiende is van het aantal vlooien dat zich in de hele woonruimte bevinden. Vaak ontstaat een vlooienplaag op warme dagen, na lange tijd niet zuigen en je huisdieren niet behandelen met anti-vlooienmiddel en na een lange tijd van afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Als het huis vervolgens weer wordt betreden door haar bewoners, ontpoppen plotseling alle vlooienpoppen en ontstaat er een vlooienplaag. Als er een vlooienplaag is ontstaan, dan kun je daar zelf nog maar weinig tegen doen. Doe er direct wat aan. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlo is ziektedrager

Vlooienbeten veroorzaken niet alleen ontzettend veel jeuk, ze verspreiden ook ernstige ziektes en ze besmetten mensen en dieren met lintwormen. Wormen zijn vaak dodelijk voor huisdieren. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heb ik vlooien in huis?

Vlooieneitjes, vlooienlarven en volwassen vlooien leven in de naden en kieren in huis en natuurlijk ook in de hondenmand of kattenmand. Zowel kleding als huisdieren moet je vlovrij zien te maken, maar daar ben je nog niet mee klaar. De hele omgeving en soms ook de omgeving van de oorspronkelijke bron van de ontsmetting, moeten worden behandeld met een effectief vlooienbestrijdingsmiddel. De slaapkamer is de plek waar vlooien het liefst komen. Je kunt een vlooienkam gebruiken om vlooien te ontdekken bij jouw hond of kat: kam het dier en maak de kam schoon met een nat wit zakdoekje. Ontstaan er kleine bruine, of rode vlekken? Dan zit er bloed in de kam en in dat geval heeft het dier last van vlooienbeten. Vlooien bijten vaak op de enkels en vlak onder de riem. Een vlooienbeet jeukt enorm, maar is ondanks de lang aanhoudende irritante jeuk een erg klein stipje. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Hoe zien vlooien eruit?

Een volwassen vlo is tussen de 1 en 3 millimeter lang en donkerbruin van kleur. De witte vlooieneitjes zijn amper te zien. In Nederland komen 50 soorten vlooien voor. De bekendste vlo in Nederland is de kattenvlo. De kattenvlo leeft op katten en honden, maar bijt ook mensen, als honden en katten niet direct aanwezig zijn. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Vlooien gevaar voor huisdier

Vlooien zijn gevaarlijk voor huisdieren. Honden en katten krijgen snel last van lintwormen, als zij de vlo oplikken. Huisdieren moet je om die reden regelmatig ontwormen. In extreme gevallen kan er bloedarmoede ontstaan en ontstekingen in de huid. Meestal ontstaat dat als het dier een verminderde weerstand heeft en de vlooienbestrijding in de omgeving is verwaarloost. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooienbeten herkennen

Door het bijten, krijg je last van jeuk, dit komt doordat de vlo speeksel in het bijtwondje achterlaat. Door de vlooienbeten kunnen verschillende ziektes bij de mens ontstaan. Zo krijgt men last van huidirritatie en jeuk. Er kan een huidontsteking ontstaan en men kan zelfs bij het inslikken van een besmette vlo last krijgen van een lintworm.
Naast de jeuk is een enkele beet niet zo ernstig, maar wanneer je last hebt van een plaag is het wel belangrijk om in te grijpen. Hoe meer vlooien, des te groter de kans op een besmette vlo en dat risico wil je natuurlijk niet nemen. Laat de vlooien uit je huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder en voorkom dat ze ziektes overdragen.
Wanneer je gebeten wordt, zal dit meestal op de onderbenen rondom de sokken of net onder de broeksriem zijn.

Vlooien zijn hinderlijke plaagdieren

Vlooien gaan niet dood in de stofzuiger. Ze klimmen de stofzuiger eenvoudig weer uit. Een vlooienband doet niets in de stofzuigerzak, want deze werkt door het antivlooienmiddel door het huidvet te laten opnemen. Door een vlooienband in de stofzuigerzak te doen, verspreid je giftige dampen door de kamer door de luchtuitlaat. Vlooien leven ook in de tuin, dus het is belangrijk om herbesmetting vanuit het lopen de tuin te voorkomen. Schakel voor bestrijding van vlooien in huis direct professionele hulp in. Vlooienbestrijders geven garantie op het resultaat van de vlooienbestrijding en zorgen dat vlooien snel verdwijnen en niet opnieuw verschijnen. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct