Spring naar content

Supersnel van je ongedierte af

Overal in Nederland

Particulier en zakelijk

Heeft u last van Zilvervisjes?

Zilvervisjes in huis

Zilvervisjes in huis houden van een warme, vochtige omgeving. Je ziet ze snel verschijnen als er sprake is van een probleem met de ventilatie en de luchtvochtigheid. Ook in nieuwbouwhuizen komen plagen van zilvervisjes voor. De nieuwbouwwoningen hebben vaak natte plekken die nog niet zijn uitgedroogd, waardoor er een plaag aan zilvervisjes in huis verschijnt. Ook een vochtige kruipruimte kan zorgen voor zilvervisjes in huis. De diertjes vormen een plaag en verspreiden zich vervolgens naar boven tot aan de bovenste verdiepingen, waar ze schade doen aan behang en voedsel besmetten. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

zilvervisjes in huis

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Zilvervisjes thuis bestrijden

In Nederland komen zilvervisjes in huis steeds vaker voor. Doordat we natuurlijke ventilatie in onze woningen steeds minder goed gebruiken en doordat we onze woningen steeds beter isoleren. Vocht krijgt zo de kans om zich snel op te hopen in de verschillende isolatielagen in onze daken en muren. Een hoge luchtvochtigheid zorgt voor meer zilvervisjes in huis. Zilvervisjes bestrijden is niet goed te doen. Je ziet ze niet zo gauw, ze zijn in de nacht actief en ze verplaatsen zich pijlsnel. Chemische middelen beschadigen al gauw de woning, voedsel en objecten in de buurt en met het thuis bestrijden van zilvervisjes pak je de verborgen gebreken in de woning, of in de woning van de buren, die de oorzaak is van de zilvervisjesplaag niet aan. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Zilvervisjesplaag bestrijden

Zilvervisjes in huis vormen door de aangename temperatuur al gauw een zilvervisjesplaag. Doordat woningen steeds vaker gebruik maken van moderne isolatietechnieken, worden ze minder vaak op een natuurlijke manier geventileerd. Zilvervisjes houden van schimmel en zilvervisjesplagen in huis ontstaan snel door de dikke isolatielagen, waarin lekkages pas laat worden opgemerkt. Pak de oorzaak aan door een vakman in te schakelen. Wil je direct van de oorzaak van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

ongedierte bestrijder

Waarom ons?

24/7 Service

Snel in actie

Transparante prijzen

Beste resultaten

Snel van je ongedierte af

Wil u het snel van uw ongedierte af

Particuliere ongediertebestrijding zilvervisjes

Zilvervisjes in huis vind je vaak in de badkamer en keuken, maar ook in kruipruimtes en in muren en daken met vochtproblemen. Ze gaan ‘s nachts op zoek naar schimmels en voedsel met veel koolhydraten, maar ze eten ook behanglijm en katoenen kleding. Naast de vervelende gewoonte dat ze gaten veroorzaken, voedsel verpeste en schade in je behang veroorzaken, is het natuurlijk ook gewoon niet fris om de diertjes in bijvoorbeeld de wasbak en douchecabine te zien kruipen. Heb je zilvervisjes in huis en wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Zilvervisjes in huis laten bestrijden

Omdat zilvervisjes in huis door hun leefgewoonten regelmatig in aanraking komen met bacteriën, is het mogelijk dat de insecten bacteriën overbrengen op voedsel en dit kan een allergische reactie veroorzaken. Ook kan het zijn dat de oorzaak van de zilvervisjesuitbraak in huis, door de schadelijke schimmels en slechte ventilatie, zorgt voor astmatische aanvallen. In het bijzonder bij jonge kinderen. Bacteriën die aan de pootjes van deze insecten kleven, verspreiden zich over alle plekken waar de zilvervisjes komen. Een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf doet een grondige analyse van de woning en de plaatsen waar zilvervisjes zich mogelijk verschuilen. Je krijgt een goed advies over het bestrijden van de zilvervisjes en over het voorkomen van herbesmettingen. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio.Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

ongediertebestrijder
Een specialist bij u in de buurt24/7 bereikbaar

Wij zijn open

Bel ons direct